Daugiau jokių įgėlimų, įsigykite vabzdžių spąstus | Lempumanija
Levý banner
Pravý banner
MENIU


0 0,00
Iki nemokamo pristatymo dar 70 .
Kategorija

Daugiau jokių įgėlimų, įsigykite vabzdžių spąstus

Naujienos ir pranešimai

Kokybiški vabzdžių spąstai galbūt yra viena iš investicijų, kuri, jūsų nuomone, yra ne tokia svarbi. Bet pažadame, kad nepasigailėsite. Ir kita vertus, negirdėsite erzinančio zvimbimo aplink galvą.

Įsivaizduokite tobulą vasaros naktį. Sėdite terasoje su draugais, valgote skanų maistą iš savo kepsninės, linksminatės ir pamirštate visus rūpesčius. Bet tada išgirstate dramatiškai artėjantį triukšmą. Ir prasideda kova su laiku. Jūs žiūrite į savo pečius, riešus ir kojas. Ir prieš sužinodamas, ant kurių kūno dalių nusileido priešininkas, jis jau gali siurbti kraują. Ar žinojote, kad panašių, šiek tiek siaubingų atvejų galite lengvai išvengti?

Daugybė vabzdžių gaudyklių rūšių

Vabzdžių gaudyklės, kurias rasite mūsų pasiūlyme Lempumanija elektroninėje parduotuvėje, gali būti skirstomos į dvi pagrindines kategorijas – elektrines ir klasikines.  Yra vis daugiau įvairių rūšių vabzdžių gaudyklių. Maži elektriniai spąstai veikia LED apšvietimo, kuris yra prijungtas prie tinklo, principu. Vabzdžius vilioja žavinga šviesa, kuriai jie negali atsispirti. Tačiau dideli elektriniai vabzdžių repelentai, veikiantys su UV spinduliuote, taip pat yra puikus pasirinkimas. Didžiausias jų privalumas yra ploto dydis, kuris lengviau užfiksuoja nekviestą Jūsų šventės svečią. Negalime pamiršti ir lauko LED lempų su įmontuotu gaudytuvu, saulės gaudyklių, kurie sutaupo didelių sąskaitų už elektrą skausmo, arba gaudyklių, kurias galima įkrauti naudojant USB laidą.


Tylus, saugus ir bekvapis

Mūsų siūlomi vabzdžių repelentai pasižymi tylumu ir yra visiškai saugūs. Jie taip pat neskleidžia kvapo, kurį galbūt žinote iš įvairių rūšių dūmų ir kvapiųjų žvakių, o tai tam tikru mastu gali veikti, tačiau už tai, kad jūs ir jūsų lankytojas visą vakarą jausite keistą smarvę. Galite tai pamiršti naudodami mūsų spąstus. O verčiau pasilepinti šviežiai keptų daržovių kvapu.

Kaip išsirinkti tinkamą vabzdžių gaudyklę

Prieš gilindamiesi į smulkmenas, turime pridurti, kad vabzdžių gaudyklės skirtos ne tik uodams. Jis taip pat sulaiko erzinančias muses, vapsvas, kandis ir kitus smulkius rūpesčių sukėlėjus. Prieš nuspręsdami, kokius spąstus pasirinkti savo terasai, padėsime atsakyti į kelis pagrindinius klausimus, kurie gali kilti jūsų galvoje.

1.    Kaip veikia vabzdžių gaudyklės?  

Kaip jau trumpai minėjome, kai kurie spąstai veikia kartu su elektra, kiti to nereikalauja. Galinguose elektriniuose gaudyklėse yra UV lempos (fluorescencinės lemputės) arba LED apšvietimas. Vabzdžių spąstai pirmiausia pritraukia vabzdį į savo šviesą. Ir po kontakto su vidiniais tinkleliais, kurie yra veikiami aukštos įtampos, vabzdžiai miršta. Mūsų pasiūlyme rasite prekių ne tik namams, bet ir kelionėms, pavyzdžiui, šio. Vabzdžių gaudyklių funkcija ne tik praktiška. Jie tikrai veikia ir kaip apšvietimas. Kai kuriems iš jų netgi galite keisti šviesos intensyvumą ir naudoti kitas funkcijas, nes jas galima valdyti atskirai.

2.    Koks yra spąstų diapazonas?

Ypač elektrinių gaudyklių asortimentas siekia reikšmes nuo 30 iki 150 kvadratinių metrų. Taigi skaičiavimas yra gana paprastas – pritaikykite jį pagal ploto, kuriame planuojate jas naudoti, dydį. Jei to nepakanka, sprendimas yra didesnio diapazono spąstai arba perkant didesnį skaičių spąstų. Taip bus sukurta smogiamoji grupė, pro kurią nepraeis joks zvimbiantis uodas.

3.    O kaip su priežiūra?

Vabzdžių gaudyklių priežiūra paprasta. Apatinėje jų dalyje rasite išimamą ir puikiai plaunamą padėklą, kuriame kaupiami sugauti vabzdžiai. Taigi po minutės vėl būsite švarus. Visos mūsų siūlomos vabzdžių gaudyklės yra nekenksmingos aplinkai ir neturi jokių chemikalų. Ir negalime pamiršti, kad daugumai spąstų suteikiame trejų metų garantiją.

4.    Ar galiu palikti spąstus lauke?

Nors vabzdžių gaudyklės yra atsparios įbrėžimams ir korozijai, todėl ilgai atrodys kaip naujos, dauguma (mūsų pasiūlyme rasite išimčių) turi žemesnį IP apsaugos lygį, taigi perkelkite juos, vakaro pabaigoje, kur nelys lietus ir nesugadins. Arba dalį spąstų su kabliu galite pakabinti po terasos stogu, visiškai nesirūpindami dėl sandėliavimo..

5.    Ar galiu gauti pakaitinę spąstų lemputę?

Kai kuriems taip. Apie tai galite pasiskaityti pasirinktos prekės aprašyme. 



Ar jau turite spąstus krepšyje? Patikėkite, jūsų vasaros vakarėliai dabar išliks netrikdomi, o terasa galės naudotis tik kviestiniai svečiai. Pvz., galite pradėti jį gražinti su nauju apšvietimu. Netrukus galite laukti straipsnio apie terasos apšvietimą.


Klauskite bet ko

Auksė

Padėsime Jums su pasirinkimu ir techninėmis problemomis.

8 5 239 2959(Pirmadienis - Penktadienis, 8:00 - 16:30)

Klauskite

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o., Visos teisės saugomos. Informacija apie asmens duomenų apdorojimą. i