Immax NEO šviestuvų funkcijos jūsų delne | Lempumanija
Levý banner
Pravý banner
MENIU


0 0,00
Iki nemokamo pristatymo dar 70 .
Kategorija

Immax NEO šviestuvų funkcijos jūsų delne

Apie prekių ženklus

Immax kompanija siūlo platų gaminių asortimentą išmaniesiems namams. Susipažinkite su jais ir sužinokite kitos vertingos informacijos apie prekės ženklą.

Išmanūs namai su Immax NEO

Immax NEO atitinka visus moderniausio išmaniojo namo sprendimo parametrus. Jūs turite visus buitinius prietaisus. Jūs kontroliuojate jų funkcijas ir stebite jų suvartojimą.


Programėlė Immax NEO PRO jums tai padės. Galite atsisiųsti į savo telefoną ar planšetinį kompiuterį. Ją rasite App Store arba Google Play.

Immax NEO ir Immax NEO LITE serija

Dizainas apšvietimas, kamerų sistema, apsaugos elementai, šildymas, valdymo elementai, LED lemputės ir daug daugiau. „Immax NEO“ ir „Immax NEO LITE“ serijose rasite visą asortimentą įrenginių, kurie padės jūsų namų ūkiui pridėti žodį išmanus. 


Išmanusis namas Immax NEO sukurtas taip, kad atskirus elementus galėtumėte sujungti į vieną valdomą įrenginį. Visi yra prižiūrimi Immax NEO PRO programėlės. Tai leidžia visiems įrenginiams bendrauti tarpusavyje nesuteikiant jiems konkrečių komandų. Tiesiog pasinaudokite automatikos privalumais ir namų ūkis bus valdomas pats.


Pavyzdžiui, kai atsikeliate ryte, tai gali pradėti jūsų sukurtų reakcijų grandinę. Tam tikrose patalpose ir tam tikru intensyvumu bus įjungiami apšvietimai, temperatūra savaime kils iki malonių laipsnių, kameros išjungs judesio aptikimą ir pagal esamas orų prognozes prasidės lauko laistymas.

Nebijokite prisijungti

Išmanieji namai vis dar juda į priekį. Įvairių gamintojų įrenginiai bendrauja skirtingais stiliais. Immax NEO problemą išsprendžia specialia TUYA technologija. Jis gali prijungti produktus, kurie veikia su ZigBee, WiFi ir Bluetooth Mesh. Tuo pačiu metu jis suderinamas su visomis plačiai naudojamomis balso valdymo sistemomis, įskaitant Apple Siri Shortcuts, Amazon Alexa ir Google Assistant.


Immax NEO taip pat prisijungs prie materijos platformos ateityje. Tai dar labiau pagerins jo suderinamumą. Tai pirmoji platforma, galinti sujungti bet kokius „Smart Home“ produktus viename vienete.

Programos valdymas

Immax NEO PRO valdymas yra paprastas, intuityvus ir pasiekiamas bet kuriame pasaulio kampelyje.  Be savininko, turinčio visas teises, programą taip pat gali valdyti du kiti administratoriai, turintys tokius pat įgaliojimus, ir iki 10 įprastų vartotojų su ribotomis teisėmis. Pavyzdžiui, galite pridėti visus savo šeimos narius. Immax NEO PRO yrasuderinamas su valdymo balsu sistemomis Google Home ir Amazon Alexa.


Pagrindiniame programos puslapyje rasite šias kategorijas:

  1. Įjungę programą matysite esamą saugos nustatymą, mėgstamiausius įrenginius ir kamerą. Visa tai rasite skiltyje „Sauga“.
  2. Kategorijoje „Kambarys“ galite matyti visus savo namuose esančius įrenginius.
  3. Kita kategorija „Išmaniosios scenos“ siūlo scenos nustatymų ir automatizavimo parinktis.
  4. Kategorijoje „Naujienos“ matysite pranešimus ir programėlės naujoves.
  5. Kategorija „Prekybos centras“ taip pat naujai įtraukta į programą, kurioje galite lengvai įsigyti „Imax“ įrenginių.

Jūsų namų ir programos saugumas

Atraskite Immax NEO apsaugos sistemą. Pasiūloje – nemirtingos lauko, elegantiškos vidaus ir modernios saulės energijos išmaniosios kameros. Galite nuolat stebėti vaizdą savo mobiliajame telefone, net jei esate už šimtų mylių. Tokios funkcijos kaip judesio aptikimas, naktinis matymas ir dvipusis ryšys tik padidina aukštą standartą.


Viena naujovė yra išmanioji Immax NEO durų spyna.  Įėjimas be raktų, pirštų atspaudai ir galimybė pateikti virtualius svečio raktus. Grožis pirmiausia slypi valdyme per išmaniąją programėlę telefone. Programėlėje užraktą galite atidaryti nuotoliniu būdu arba sugeneruoti vienkartinį kodą lankytojams. Spyna atitinka griežčiausius saugumo standartus ir išlaikė Airbnb sertifikatą.


Apsaugos sistemoje taip pat yra vaizdo durų skambutis, magnetiniai langų ir durų jutikliai, judesio detektoriai.


Naujoji paslauga yra debesies saugykla kameros įrašams programėlėje. Tai leidžia išsaugoti filmuotą medžiagą ir nuotraukas iš fotoaparatų, kad galėtumėte peržiūrėti ateityje. Viskas yra nuotoliniame ir visiškai saugiame serveryje. Niekas neturės galimybės pažvelgti į jūsų privatumą.

Immax šviestuvai

Norėdami valdyti daugiau nei 100 tipų dizaino apšvietimo, jums tereikia telefono su išmaniąja programėle Immax NEO PRO. Šviestuvai, kurie bendrauja per Zigbee technologiją, turi būti prijungti prie išmaniojo jungtuvo. Jis tampa centriniu bloku ir sujungia įrenginius su tuo pačiu ryšio protokolu.


Dinaminis šviesos valdymas leidžia keisti atspalvį, valdyti intensyvumą ir laiką automatiškai išsijungti ir įjungti. Taip pat galima naudoti išmaniąsias scenas. Nustatykite, kad jūsų rytinis pabudimas būtų lydimas laipsniško pasirinktų šviesų įjungimo.


Išmanusis apšvietimas apima pakabos, sienos, lubų ir stalo parinktis. Tačiau pasiūlymas tuo nesibaigia. LED kaitrinės lemputės ir LED juostelės taip pat yra perkamiausios. Abu gaminiai išsiskiria energijos taupymu ir ilgu tarnavimo laiku. Jų valdymas per išmaniąją programėlę yra savaime suprantamas dalykas. Visi gaminiai veikia prijungti prie WiFi arba BT Mesh tinklo.


Kaip iš naujo nustatyti Immax NEO nuotolinio valdymo pultą

Norint iš naujo nustatyti Immax NEO nuotolinio valdymo pultą , reikia atlikti šiuos veiksmus: 

  1. Nuotolinio valdymo pulte vienu metu paspauskite ON ir OFF mygtukus.
  2. Laikykite nuspaudę mygtukus, kol pradės mirksėti šviesos diodas. Tai įvyks maždaug po 5 sekundžių.
  3. Nuotolinio valdymo pultelio šviesos diodas pradės mirksėti. Tai reiškia, kad atkūrimo procesas prasidėjo.
  4. Palaukite apie 40 sekundžių, kol diodas nustos mirksėti.
  5. Kai taip nutinka, nuotolinio valdymo pulto nustatymas iš naujo baigtas.


Kada iš naujo nustatyti nuotolinio valdymo pultą? Yra keletas atvejų:

  1. Norite atšaukti visus esamus nuotolinio valdymo pulto nustatymus.
  2. Nuotolinio valdymo pultas negali būti suporuotas su šviestuvu.
  3. Planuojate atjungti nuotolinio valdymo pultą su šviestuvu ir norite susieti nuotolinio valdymo pultą su kitu šviestuvu.

Kaip iš naujo nustatyti Immax NEO šviestuvus

Iš naujo nustatyti Immax NEO šviestuvą yra paprasta. Svarbiausia yra išlaikyti šviesos įjungimo ir išjungimo ritmą.

Štai kaip tai daroma:

  1. 5 kartus įjunkite šviestuvą ir 4 kartus išjunkite pagrindiniu jungikliu. Įjunkite jį vienai sekundei ir išjunkite dviem sekundėms.
  2. Penktą įjungimo metu palaikykite valdymo mygtuką, kol lemputė pradės mirksėti (maždaug dvi sekundes). Tai patvirtinsite dar dviem sekundėms išjungę ir vėl įjungę. Kai lemputė mirksi, tai reiškia, kad lemputė buvo sėkmingai atstatyta.


Dažniausia klaida iš naujo nustatant šviestuvą yra ritmo nepalaikymas (viena sekundė ją įjungiant ir dvi išjungiant).



Klauskite bet ko

Auksė

Padėsime Jums su pasirinkimu ir techninėmis problemomis.

8 5 239 2959(Pirmadienis - Penktadienis, 8:00 - 16:30)

Klauskite

SUSIJUSIOS prekės

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o., Visos teisės saugomos. Informacija apie asmens duomenų apdorojimą. i