Unikali SUN@HOME šviestuvų technologija | Lempumanija
Levý banner
Pravý banner
MENIU


0 0,00
Iki nemokamo pristatymo dar 70 .
Kategorija

Unikali SUN@HOME šviestuvų technologija

Jus taip pat gali sudominti

Atsakymas:

Kai kurie iš mūsų kasmet įgyja naują išmanųjį telefoną. Tačiau ar žinojote, kad kai kurios išmaniosios technologijos taip pat gali būti naudingos jūsų sveikatai?

SUN@HOME technologija

Kiekvieno iš mūsų bioritmą lemia šviesos ir tamsos keitimasis lauke. Bet ką daryti, jei dienas ar vakarus leidžiate namuose? Tada galite pakviesti saulę į vidų dėka naujo SUN@HOME šviestuvo LEDVANCE prekės ženklo, kuri  technologiškai yra prieš datą, pažymėtą kalendoriuje.


Pilna eilutė pergalių LEDVANCE


Visų pirma, LEDVANCE technologijos išskirtinumas slypi tame, kad ji sugeba puikiai palaikyti jūsų bioritmą, imituodama šviesos sąlygų pokyčius aplink jus. Tai reiškia, kad naktį geriau miegosite, o dieną jausitės labiau atsipalaidavę. Tai leidžia nustatyti tinkamas apšvietimo sąlygas atliekant kasdienę veiklą – nuo rytinės mankštos iki el. laiškų rašymo už monitoriaus iki jaudinančios knygos skaitymo prieš miegą.


Triukas slypi HCL (žmogui orientuoto apšvietimo) technologijoje, kuri optimizuoja šviesą naudojant viso spektro SunLike LED diodus, kurie keičiasi dieną ir naktį. Šviesos sklaida nuo 2 200K iki 5 000K yra raktas į idealias apšvietimo sąlygas jūsų namuose. Be to, didelės CRI reikšmės (daugiau nei 95) pagyvins spalvas aplink jus, kaip tai daro saulės spinduliai. Palyginimui – Saulė pasiekia 100 spalvų perteikimo indeksą, klasikinio LED šaltinio vertė – 80. Taip pat svarbus elementas yra mėlynos šviesos spektro slopinimas kuris sujaukia miegą ir bando nenatūraliai atitolinti mūsų nuovargį.


Išradingumas su kiekvienu spinduliu


Argumentai, kodėl turėtumėte įsigyti LEDVANCE technologiją savo namams, nesibaigia. Išmanusis valdymas taip pat yra puikus pagalbininkas. Šviesą galite lengvai perjungti patys, atsižvelgdami į veiklą, kurią šiuo metu užsiimate. Nuo sutelkto darbo esant stipresniam apšvietimui iki silpnos šviesos, kad jūsų namai būtų jaukūs. Taip pat galite reguliuoti apšvietimą, pavyzdžiui, priklausomai nuo oro sąlygų. Pritemdymas, laikmatis, automatika arba valdymas balsu. Tai tik trumpas LEDVANCE siūlomų funkcijų sąrašas. Ir, žinoma, galite atsisiųsti programėlę , kuri padės valdyti.


Nepamirškite apie novatoriškas LightSHIELD technologijas. Jos sudarytos iš skaidraus paviršiaus apdorojimo, kuris apsaugo nuo mikrobų ir bakterijų. Be to, jis sugeria nemalonius kvapus jūsų namuose. Visiems SUN@HOME gaminiams suteikiame pratęstą penkerių metų garantiją.


Kodėl turėtumėte norėti SUN@HOME serijos gaminių namuose? Trumpai ir taikliai:


✓ Jie pasižymi geriausia šviesos kokybe su spalvų perteikimo indeksu CRI > 95

✓ Dėka imituojamos dienos šviesos, jie teigiamai veikia natūralų biologinį ritmą

✓ Jie apima platų spalvų spektrą 2 200K - 5 000K

✓ Jie yra išmanūs, pritemdomi ir valdomi belaidžiu būdu naudojant programą

✓ Jų paviršiaus apdorojimas padedatneleisti bakterijoms ir mikrobams įsikurti

✓ Šiems gaminiams suteikiame penkerių metų garantiją


Pridėkite investicijų į savo laimingą gyvenimą jūsų krepšelyje.

Spustelėkite.

Klauskite bet ko

Auksė

Padėsime Jums su pasirinkimu ir techninėmis problemomis.

8 5 239 2959(Pirmadienis - Penktadienis, 8:00 - 16:30)

Klauskite

SUSIJUSIOS prekės

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o., Visos teisės saugomos. Informacija apie asmens duomenų apdorojimą. i