Džiaugiamės galėdami pateikti jums ką nors naujo. Be to, naujovių pristatymą galime nustatyti taip, kad jis atitiktų metų laiką. Be pavasarinio valymo, kovas taip pat yra mėnuo, kai malonu įsirenginėti lauko terasą ar balkoną. Ir tikriausiai sutiksite, kad be kepsninės terasa nebūtų terasa arba balkonas nebūtų balkonas. Taigi, jei jūsiškis jau senas arba kol kas neturite tarpininko, kuris išskirtų jūsų kulinarinius įgūdžius, mes padėsime jums tai pakeisti.
Noriu kepsninės. Bet kurią išsirinkti?
Elektrinę, stalinę, kontaktinę, raclette, anglių, laužo. Turime viską. Galbūt jau radote tokį tipą, kokio geidžia jūsų širdis, mūsų prekių sąraše. Jei nesate tikri, šios eilutės skirtos jums.
Elektrinis - stovimi ir staliniai pagalbininkai
Elektrinis grilis. Klasikinis, bet patikimas. Kai šalia yra elektros lizdas, tai negali būti lengviau. Elektrinės kepsninės privalumas yra ir tai, kad ją galima naudoti tiek lauke, tiek viduje. Taigi su ja be kompromisų galėsite gaminti sultingą mėsą nuo sausio pradžios iki gruodžio pabaigos. Taip pat turite apsvarstyti, kiek vietos galite skirti kepsninei. Mūsų el.parduotuvėje galite rinktis ne tik tarp klasikinių stovimųjų grilių, bet ir stalinių. Tarp jų rasite tokių, kurios turi ne ką mažiau ambicijų nei tapti stilinga jūsų virtuvės puošmena. Paminėsime bambuko gaminį iš Sencor. Negalime pamiršti ir kontaktinių kepsninių, kurios visada yra jūsų virtuvėje. Prekės ženklas Nedis puikiai tinka. To paties prekės ženklo specializacija yra ir raclette grotelės, ant kurių, be mėsos ar daržovių, galite taip pat paruošti skanius blynus ant vienos iš dviejų nepridegančių keptuvių.
Lauko kepsninės – anglies ir laužo entuziastams
Jei esate tikras anglinių grotelių gerbėjas, mes Jūsų nenuvilsime. Mūsų pasiūlyme rasite tik puikių kūrinių. Turėtume paminėti gražią elegantiško juodo dizaino Fieldmann kūrinį. Nieko nėra geriau dainuojant ir grojant su gitara, nei nešiojamas laužas su griliu ir sušilti nuo žarijų, kurioms patinka skristi ir spragsėti.
Priedai kepsninėms ir kruopšti priežiūra
Patogūs aksesuarai ne mažiau svarbūs nei pati kepsninė. Tinkami įrankiai pavers jus savo amato meistru. Pavyzdžiui, rekomenduojame Fieldmann nerūdijančio plieno rinkinį, kurį sudaro kaušelis, šakutė, peilis, replės ir teptukas. O kad jūsų kepsninė atrodytų kaip nauja net ir po daugelio metų, turite pasirūpinti reguliaria jo priežiūra, geriausia iškart po kepimo vakarėlio. Šepetys griliui valyti bus jūsų pagalbininkas.
5 paskutiniai patarimai, kaip tinkamai kepti kepsninėje
1) Kepsninėje keptike tik šviežią mėsą ir iš pardavėjų, kuriais galite pasitikėti.
2) Prieš dėdami maistą ant kepsninės, visada palaukite kol kepsninė įkais.
3) Prieskonius dėkite pabaigoje.Sūdydami palaukite, nes prieskoniai gali išdžiovinti maistą prieš dedant ant kepsninės.
4) Pasigaminkite savo marinatą. Naudokite tik šviežius ingredientus ir sukurkite savo išskirtinį kepimo kepsninėje stilių.
5) Kepimas kepsninėje labai smagus. Pralinksminkite mylimus žmones ir mėgaukitės atpalaiduojančiu vakaru jų kompanijoje. Nestresuokite, jei netyčia sudeginote gabalėlį daržovės ar mėsos.